DKCH12051/2015 Kikki`s kennel Cosmo

Cosmo bor ved mine forældre i Svendborg hvor han holder styr på børnene i min mors dagpleje.

Han nyder en god gå tur og lege med andre hunde.

Cosmo har et blidt og roligt sind og gør tit ikke meget væsen af sig, men på udstilling er han på og er en fornøjelse at vise frem med hans her kommer jeg atityde, som blandt andet også har resulteret i at han blev Dansk udstillings champion i en alder af 3 år i 2018.

Cosmo står tilrådihed til avl , for egnede tæver . Han er eksteriørbedømt og anbefalet til avl med en rigtig god kritik, som kan læses under hans billeder.

Pris for parring er 1200kr som betales når parring er gennemført, efterfølgende 1200kr pr. Levedygtig hvalp, senest når hvalpene er 21 dage gamle.
Bliver tæven ikke drægtig for man mulighed for at få en om parring uden at betale 1 rate.

 

Cosmo eksteriør beskrivelse

Cosmo eksteriør beskrivelse

HØSTVV 20, DK07597/2012 Astor

Astor er en aktiv, glad og livlig hanhund. Astor er en meget nervefast hund , hvilket han også har avlet videre til flere af hans afkom.

Han bor hos mine svigerforældre i Svendborg , hvor han nyder livet med gåture, leg i haven og en sejltur i familiens båd af og til.

Astor mangler et cert for at blive dansk udstilling champion og det håber vi selvfølgelig lykkedes i den nærmeste fremtid.

Astor er eksteriør bedømt og anbefalet til avl, der ligger billeder af hans kritik her på siden.

Astor er HD fotograferet og har status A.

Astor står ikke længere tilrådighed i avlen, grundet han har  gjort sit flotte bidrag til avlen både i Danmark, Norge og Sverige. 
25/10-20 fik Astor titlen, HØSTVV 2020 da han blev bedste veteran han med CK 🇩🇰 På DSGK udstilling

 

Astor eksteriør bedømmelse

DK18355/2016 Toke

Toke er søn af Astor og en svensk tæve , det er lidt af et tilfælde at han endte hos mig, da han ikke er mit eget opdræt.

Toke er nervefast og kan med alle hunde, han har det dejligste temperament , altid frisk på leg og ballade, kan enes med alle andre hunde , et rigtig dejligt og nemt hanhunde temperament.

Toke har også gennemgået DKK`s mentaltest og det gik rigtig fint og godt med de forskellige udfordringer.

Han bor i Svendborg hos nogen venner sammen med en kat, her nyder han livet med lange ture og agility .

Toke er eksteriør fremstilles i maj 2019 og er godkendt til avl af Lilian Fogh Christensen og står til rådeghed til egnede tæver.

Pris for parring er 1200kr når parringen er gennemført, derefter betales 1200kr pr. Levedygtig hvalp, senest når hvalpene er 21 dage gamle.

Bliver tæven ikke drægtig har man mulighed for en omparring uden betaling af første rate

DK03424/2019 kikki`s kennel Go Go Geo Short Butt

Eksteriørbedømmelse af Geo 2021

Geo er efter Emza og den kæreste lille fyr.

Geo bor ikke hos mig men hos nogen venner på et lille nedlagt landbrug ikke langt fra mig, så kan jeg følge ham tæt og tage ham med på udstilling.

24.11.19 fik Geo sin debut i udstillings ringen på DSGK juleudstilling. Han var super dygtig og klarede alt det nye både uden for og i ringen rigtig flot. Han endte med at blive dagens bedste junior og vinde en flot roset samt få klubjuniorcert og juniorcert.

Pris for parring er 1200kr. som betales når parringen er gennemført, efterfølgende 1200kr. pr. levedygtig hvalp, senest når hvalpene er 21 dage gamle.                                      Bliver tæven ikke drægtig for man mulighed for at få en omparring uden at betale første rate.

 

DK01956/2021 Kikki`s kennel Jolly jump of joy

Jolly er født 9/1-21 og er ikke gammel nok til at gå i avlen endnu. Blandt billederne af Jolly er der et billed af hans far Sofus, hans mor kikki`s kennel Emza finder man under tæver.

DK05859/2018 My Bonnie Æbletræ Pyrus Malus Sofus

Brødrene Jez og Jolly 8 måneder gamle

DK01957/2021 Kikki`s kennel Jez you got it

Jez er født 9/1-21 og er ikke gammel nok til at blive brugt i avlen endnu. Jez bor sammen med sin halvbror Kikki`s kennel Go Go Geo short butt hos nogen venner tæt på, så jeg kan følge ham tæt og nemt kan tage ham med på udstilling.

Han`s mor er Kikki`s kennel Emza som kan ses under mine tæver.

Holger

Holger er en vaks, lærenem skøn dreng som jeg har købt sammen med Helene Riisgaard Pedersen som har Kennel Little Denmark.

Holger er uden stamtavle og født foråret 2020, men vi håber han vokser op og viser sig til at være racetypisk nok til at kunne  blive indmønstret ( få stamtavle) og der ved bidrage med vigtige nye gener i stamtavle avlen.

Holger bor hos en sød familie på Sjælland