DKCH12051/2015 Kikki`s kennel Cosmo

Cosmo bor ved mine forældre i Svendborg hvor han holder styr på børnene i min mors dagpleje.

Han nyder en god gå tur og lege med andre hunde.

Cosmo har et blidt og roligt sind og gør tit ikke meget væsen af sig, men på udstilling er han på og er en fornøjelse at vise frem med hans her kommer jeg atityde, som blandt andet også har resulteret i at han blev Dansk udstillings champion i en alder af 3 år i 2018.

Cosmo står tilrådihed til avl , for egnede tæver . Han er eksteriørbedømt og anbefalet til avl med en rigtig god kritik, som kan læses under hans billeder.

 

Cosmo eksteriør beskrivelse

Cosmo eksteriør beskrivelse

DK07597/2012 Astor

Astor er en aktiv, glad og livlig hanhund. Astor er en meget nervefast hund , hvilket han også har avlet videre til flere af hans afkom.

Han bor hos mine svigerforældre i Svendborg , hvor han nyder livet med gåture, leg i haven og en sejltur i familiens båd af og til.

Astor mangler et cert for at blive dansk udstilling champion og det håber vi selvfølgelig lykkedes i den nærmeste fremtid.

Astor står tilrådighed for egnede tæver og er eksteriør bedømt og anbefalet til avl, der ligger billeder af hans kritik her på siden.

Astor er HD fotograferet og har status A, jeg stiller ikke krav om at tæven skal være det.

 

Astor eksteriør bedømmelse

DK18355/2016 Toke

Toke er søn af Astor og en svensk tæve , det er lidt af et tilfælde at han endte hos mig, da han ikke er mit eget opdræt.

Toke er nervefast og kan med alle hunde, han har det dejligste temperament , altid frisk på leg og ballade, kan enes med alle andre hunde , et rigtig dejligt og nemt hanhunde temperament.

Toke har også gennemgået DKK`s mentaltest og det gik rigtig fint og godt med de forskellige udfordringer.

Han bor i Svendborg hos nogen venner sammen med en kat, her nyder han livet med lange ture og agility .

Toke er eksteriør fremstilles i maj 2019 og er godkendt til avl af Lilian Fogh Christensen og står til rådeghed til egnede tæver.

DK03424/2019 kikki`s kennel Go Go Geo Short Butt

Geo er efter Emza og den kæreste lille fyr.

Geo bor ikke hos mig men hos nogen venner på et lille nedlagt landbrug ikke langt fra mig, så kan jeg følge ham tæt og tage ham med på udstilling.

24.11.19 fik Geo sin debut i udstillings ringen på DSGK juleudstilling. Han var super dygtig og klarede alt det nye både uden for og i ringen rigtig flot. Han endte med at blive dagens bedste junior og vinde en flot roset samt få klubjuniorcert og juniorcert.

jeg glæder mig til flere udstillinger i 2020.

Geo er ikke gammel nok til at blive brugt i avlen endnu.